Despre S.C. PROTECTIONS OBJECTIVES PERSONS & INFORMATIONS S.R.L. – POP&I

S.C. PROTECTIONS OBJECTIVES PERSONS & INFORMATIONS S.R.L. – POP&I –


S.C. PROTECTIONS OBJECTIVES PERSONS & INFORMATIONS S.R.L. – POP&I  – a fost creată pentru a oferi companiilor – civile sau de stat – servicii profesionale de securitate, între care sunt incluse recrutarea, instruirea, verificarea, implementarea și coordonarea personalului pentru misiuni de securitate la nivel național și internațional.

POP&I este o companie cu capital româneasc care oferă servicii integrate de securitate. Performanțele noastre, experiența, capacitatea de management și sprijinul oferit clienților noștri în atingerea unor obiective importante, în ciuda unor condiții adesea austere, ne recomandă ca furnizor-cheie de servicii în domeniul securității, în general și în industria de petrol și gaze, în special.

Prima pagina 2

POP&I a înțeles importanța folosirii celor mai bune resurse disponibile, și a încheiat un parteneriat cu Vanguard Consulting Group, companie americană de securitate ce operează pe cinci continente, în scopul de a oferi cel mai eficient management al costurilor și cele mai bune servicii de expertiză tehnică de securitate, atât în România cât și pe plan internațional.

POP&I are un palmares dovedit de operațiuni de succes și se află în prima linie a unei strategii eficiente de protecție a persoanelor, bunurilor și valorilor. Echipa noastră este conștientă de responsabilitatea față de client, de nevoile acestuia de a asigura siguranța personalului, a bunurilor și a echipamentului.  Ne face plăcere să accentuăm faptul că nu am avut parte de pierderi de vieți omenești sau răniri în rândul personalului, fapt care dovedește angajamentul nostru de a furniza siguranță și securitate în operațiunile globale pe care le desfășurăm.

POP&I înțelege să-și trateze clientul ca pe un partener și își gândește riguros bugetele de desfășurare a operațiunilor, așa încât să ofere cele mai bune servicii posibile, la cele mai avantajoase tarife raportate la standardele de calitate cu care operează. Reușita acestui demers este asigurată de înțelegerea în profunzime a condițiilor contractuale, aspect care ne ajută în elaborarea unor planuri strategice bine concepute și îndeplinirea misiunilor într-o manieră eficientă.

Prima pagina 1

Resursa noastră umană, experimentată în domeniul protecției, este antrenată să se adapteze rapid și să răspundă eficient și competent oricăror cerințe de supratensiune pe care Clientul le-ar putea avea pe parcursul desfășurării operațiunilor sale. Toate resursele sunt permanent pregătite să execute obiectivele misiunii de securitate ale Clientului.

Un plus de valoare în organizarea activităților este adus de experiența conducerii şi managmentului POP&I, ai cărui membri sunt foști ofițeri cu experiență de peste 30 de ani în planificarea şi organizarea activității de securitate, atât la nivel național cât și internațional. Bordul VANGUARD Group are, de asemenea, un background în US Navy Seals și alte servicii speciale.

 

Comentariile sunt închise.