Gardă de corp și transport VIP

GARDĂ DE CORP ȘI TRANSPORT VIP


S.C PROTECTION OBJECTIVES, PERSONS & INFORMATIONS S.R.L. – POP&I – vă pune la dispoziție personal specializat cu peste 20 de ani experiență în protecția demnitarilor români și străini pe teritoriul național, în afara acestuia, dar și în teatre de operațiuni cu grad de risc ridicat.

Toate misiunile la care au participat  au fost îndeplinite cu succes, obiectivele pe care demnitarii le-au avut de realizat fiind îndeplinite în condiții de securitate depline.

Garda de corp si transport VIP 1Pentru siguranța și reușita afacerii dumneavoastră POP&I vă propune un serviciu care să vă asigure confortul și liniștea de care aveți nevoie.

Agenții noștri care asigură serviciul de gardă de corp sunt foarte bine antrenați, cunosc și aplică întocmai prevederile legale în domeniu, sunt discreți și dispun de dotarea și echipamentele necesare îndeplinirii misiunii în condiții de eficiență maximă.

De asemenea, vă putem pune la dispoziție, pentru dumneavoastră sau partenerii dumneavoastră de afaceri, un pachet integrat de servicii de protocol, constând în:

  • preluare de la aeroport/hotel și conducerea în siguranță și confort către destinație;
  • rezervări săli de întâlnire/conferințe, hotel etc.;
  • organizarea de evenimente;
  • punerea la dispoziție a șoferilor profesioniști și autovehiculelor necesare.

Garda de corp si transport VIP 2

Comentariile sunt închise.