Misiune, viziune, valori

MISIUNE VIZIUNE VALORI


S.C. PROTECTIONS OBJECTIVES PERSONS & INFORMATIONS S.R.L. – POP&I, este o companie românească specializată în servicii integrate de securitate. POP&I acoperă întreaga plajă de activităţi din domeniul securității şi suntem specializaţi în asigurarea siguranţei şi condiţiilor de viaţă din arealul exploatărilor de petrol şi gaze. Prin parteneriatul cu noi veţi creşte gradul de succes al afacerii dumneavoastră, reducând semnificativ riscul.

Misiune

  • Orientarea precisă spre nevoile clienţilor: corporaţii, companii naţionale sau internaţionale, firme locale;
  • Furnizarea celor mai potrivite soluţii de securitate pentru afacerea dumneavoastră;
  • Evoluţia inteligenţă şi pragmatică, în trend cu cele mai avansate tehnici şi tehnologii din domeniu.

Viziune

Dorim să fim recunoscuţi ca lideri naţionali şi internaţionali în furnizarea soluţiilor de securitate personalizate, fără compromisuri de performanţă.

Valori

  • Performanța – cea mai importantă valoare pentru compania noastră, susținută la  un nivel ridicat prin organizarea de traininguri periodice şi menţinerea personalului la un nivel de calificare foarte ridicat. Procesul de instruire și dezvoltare a personalului organizației este planificat și efectuat sistematic, în vederea atingerii gradului de performanță dorit.
  • Angajăm cei mai buni oameni pentru acest domeniu de activitate, le dezvoltăm competenţele, le oferim oportunităţi şi îi inspirăm să trăiască în spiritul valorilor noastre organizaţionale.

Integritatea – este coloana vertebrală a organizaţiei noastre şi reprezintă cheia excelentelor relaţii dezvoltate cu clienţii noştri. Orice client devine automat un partener, calitate în care beneficiază de susţinerea competentă şi flexibilă a intereselor sale de bussines, în cadrul unei relaţii deschise şi oneste.

Onestitatea – Oferim un parteneriat complet clienţilor noştri, în care confidenţialitatea şi discreţia sunt valori cardinale.

Comentariile sunt închise.